CADO
CADO Legepladser A/S | Reference projekter

Referencer

Hvad leder du efter i en legeplads? En middelalderborg? Et vikingeskib? Måske en lille, farverig kringelkrog til en vuggestue? Eller et 30 m. højt klatretårn med 3-4 rutsjebaner? Hvad med verdens førende vandleg?

Hvad med et boldbur? Skal det være ikonisk farvet eller rent og minimalistisk? Rustfrit, holdbart og svanemærket? Skal den være en del af et urbant byrumsmiljø eller samle et naturområde?

Hos CADO finder du det hele, og her har vi samlet det bedste. Nedenfor finder du et udvalg af vores referenceprojekter, som vi har udført gennem tiden. De er nøje udvalgte og afspejler vores brede repertoire af både legepladser, sportsbaner og byrum. Her kan du lade dig inspirere af smukke, kreative og innovativ løsninger.

Vi opdaterer løbende listen med vores nyeste projekter. Så gå på opdagelse her, hvor du både kan læse om de unikke idéer bag projekterne, og den legeværdi, de bidrager med.

Inspireret? Eller stadig i tvivl? 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker rådgivning, har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

  • Alle
  • Arkitekt
  • Boligområde
  • Daginstitution
  • Fritid og forlystelse
  • Park og byrum
  • Skole
  • Sport og bevægelse
  • Vandleg
Boligområde

Nøddebogade AAB 81

Midt på Nørrebro i København og i et lille åbent gårdrum, fik CADO plads til et grønt åndehul, med mulighed for leg, ophold og hygge …

LÆS MERE ⟶
Vandleg

Splashpad Örebro Stadspark

I Örebro Stadspark i Sverige har det gamle soppebassin fået en grundig opgradering med spændende vandleg. Anlægget har meget stor legeværdi og er samtidig tilgængelig for alle, uanset mobilitet. Her kan ALLE være med – også kørestolsbrugere.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Elba i Filipsparken

Den bemandede legeplads tiltrækker legeglade børn fra skoler, fritidshjem og boliger langt fra pladsen. Her er et hav af muligheder for at lege, kravle, cykle og spille bold til den store guldmedalje.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Jesperhus Blomsterpark

Den helt nye store tema-legeplads hedder “Blomsterpigernes Slot” og falder naturligt ind i Blomsterparkens grønne profil og parkens mange smukke planter og blomster.

LÆS MERE ⟶
Daginstitution

Bryggens Bastion

Børnehuset Brygges Bastion er endnu et eksempel på, at det også er muligt at skabe gode muligheder for ophold og leg, når pladsen er begrænset.

LÆS MERE ⟶
Boligområde

Kapselpladsen

På Kapselpladsen i Carlsberg Byen har vi skabt et særligt element, der er pladsens centrum og inviterer børn og voksne til ophold og leg.

LÆS MERE ⟶
Daginstitution

Amagerbro Børnehus

Et nyt fælles hus samlede flere lokale institutioner, og udfordringer med pladsforholdene betød, at der skulle skabes ophold og leg både på gadeplan og tag.

LÆS MERE ⟶
Daginstitution

Jacob Holms Minde

Daginstitutionen Jacob Holms Minde har fået denne nye og motiverende legeplads, som har skabt mange nye rum til fordybelse, leg og oplevelser.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Cortex Park

De studerende på kollegiet i Cortex Park skulle have et robust og transparent boldbur, til at danne ramme om boldspil på pladsen.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Israels Plads

I hjertet af København blev der ønsket en specialdesignet Citybox, som tilfører stor legeværdi til Israels Plads

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Bakken

MiniBakken er en fantasifuld legeplads, der er skræddersyet til Bakkens rige historie og lokation

LÆS MERE ⟶
Skole

Stengård Skole

Legetårnet på Stengård Skole er en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i vores enkle og elegante, arkitekttegnede CADO Play-serie.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Madsbyparken

Temalegepladsen er designet efter Klods-Hans med dyrefigurer, en sandkasse til mudderkager, en prinsesse, der venter i et (lege)tårn, og hovedpersonen selv.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Bredekærgård

Legepladsen er som taget direkte ud af børnenes første billedbog om bondegårdslivet. Her finder man tamdyr, kæmpegrøntsager, halmballer, og meget mere.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Voldene i Fredericia

Legeområdet inviterer både til leg og læring med elementer, der er bygget over historiske steder som Vandtårnet, Nørreport og palisaderne, og som kan få de besøgende interesseret i områdets historie.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Bruksparken

Anlægget i Bruksparken i Finspång består af ti flotte, farverige og spændende vandredskaber, der vil inspirere og glæde både store og små børn.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Husbyparken

Nu kan hele familien lege sammen med vandets mange former og pjaske løs. De to områder tilgodeser henholdsvis småbørn og større børn.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Legoland Castle Hotel

Ridderborgen er tematiseret efter hotellets middelalderlige, legoagtige ydre og skabt i samarbejde med vores skævt tænkende leverandør Spielart.

LÆS MERE ⟶
Daginstitution

Legehjørnet

Med daginstitutionen Legehjørnet var det vigtigt at skabe en legeplads, der kunne favne bredt med et væld af forskellige rum og funktioner.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Knuthenborg Safaripark

På en blød, varm, rød og gul slette skyder en hel, lille verden op midt i Knuthenborg Safariparks afrikansk inspireret forlystelsesparadis Limpopoland.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Langelands Plads

Med det nye lege- og uderum på Langeplads Plads på Frederiksberg er der lagt stor vægt på at skabe en plads til både fysisk aktivitet og rolige gøremål.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Legoland Castle Hotel

Hvad enten det er som Kong Arthur og ridderne af det runde bord eller som Robin Hood og hans fredløse venner, kan børnene her boltre sig mellem riddertidens borgmure og udkigstårne.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

UCC Campus Carlsberg

Med det nye, racerrøde boldbur, kan man nyde solen og frist luft langt fra vejens os, og med udsigt over byens skyline kan man roligt sige, at designet “når nye højder”.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Fårup Sommerland

Det var vigtigt i samarbejdet med Fårup, at vi lavede en legeplads, der passede ind i parkens helt unikke tema – skoven og dens dyr.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Vejers Strand

Den nye vikingelegeplads nær ved stranden er allerede til stor glæde for turister og fastboende i området

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Kalundborg Havnepark

Den maritime legeplads vækker børnenes fantasi, styrker og udvikler deres motoriske evner, og som prikken over i’et tager den stort set ikke noget af den flotte udsigt.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden finder du Billeby-området for familier og de mindre gæster, hvor der blev ønsket en tematiseret legeplads.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Fårup Sommerland

På legepladsen kan man slippe fantasien løs og følge skovens dyr ind og ud af træer og op i fugleredegyngen eller til harehop balancebanen.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Hasle Camping

På campingpladsen bliver der hver sommer skabt minder om en barndomsferie i sus og brus på områdets vandlegeplads.

LÆS MERE ⟶
Boligområde

Harbour Park

En baggård bliver hurtigt forvandlet til et brusende hav med det specialdesignede legeskib, man nu kan finde i Harbour Park ejerforening.

LÆS MERE ⟶
Daginstitution

Hundredemeterskoven

Hos Hundredemeterskoven ønskede man sig en ny legeplads, der kunne komplimentere områdets mange planter, i stedet for at gemme dem væk.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Parkour

Gentofte Kommune ønskede at løfte et mindre grønt område i kommunen med et parkour system

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Ishøj Strandparken

Legepladsen er skabt i et råt design, der stadig gemmer på en håndfuld stærke, tematiske detaljer, som søstjerne på klatretårnet og havmågerne i masterne.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Farmen

En gammel asfaltbane trængte til en kærlig hånd, og er nu renoveret med nye kombimål og toplag med baneopstribning

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Vejen Troldepark

Den nye temalegeplads appellerer til børnenes fantasi og gør den ekstra attraktiv for de mange familier der besøger stedet

LÆS MERE ⟶

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.